Surahammars RF trivs med GreenFeed: "Tillmötesgående och flexibla"

Surahammars RF trivs med GreenFeed: "Tillmötesgående och flexibla"

Vi på GreenFeed är glada och stolta leverantörer till Surahammars Ryttarförening.
Klubben bedriver en fin verksamhet under ledning av verksamhetschefen Caroline Dahlström.

Surahammars RF har ett huvudfokus på dressyr och har cirka 35 hästar på sin anläggning varav ett dussin används i ridskoleverksamheten.
– Förutom ridskolan är det mycket att hålla koll på när det gäller inackorderingsdelen. Dessutom är vi ganska stora arrangörer av dressyrtävlingar. Det är de tre benen vi står på, berättar Caroline Dahlström.

Vad är det bästa med ditt jobb, tycker du?
– Att få vara med och utveckla alla elever är det absolut roligaste!

Caroline kommer från Surahammar men har också gått på hippologprogrammet och arbetat i såväl Falköping som i småländska Åseda innan hon fick hemlängtan. Sedan ett antal år är hon tillbaka i hembygden.
– När jag började här hade klubben precis bytt leverantör till GreenFeed. Vi ville ha säkra leveranser och ett foder med analys och bra näringsvärden. Tidigare hade det varit lite trassel med kvaliteten på grovfodret. Då skrev vi avtal med GreenFeed och har varit väldigt nöjda med det.

Vad är bra med GreenFeeds foder, tycker ni?
– Det gör att vi inte behöver ge så mycket kraftfoder till våra hästar. Trots att ridskolehästarna ofta går fler timmar än privathästarna har vi kunnat ligga lågt på kraftfoder. På ridskolan har vi allt från a-ponnyer till hästar som är 1,80 men alla äter samma foder. Vi lyckas hålla ponnyerna utan att de blir överviktiga och storhästarna utan att de magrar. Vårt önskemål har varit att grovfodret inte ska ha för hög energinivå men samtidigt ha hyfsat bra protein. Det gör att vi kan bygga upp de större hästarna.

Vilken relation skulle du säga att ni har till GreenFeed?
– Det har aldrig varit några problem, vi har aldrig stött på några jobbiga diskussioner över huvud taget. GreenFeed har alltid varit tillmötesgående och flexibla om vi velat ändra något foder eller näringsvärden. Dessutom ser GreenFeed till att vi kan samköra leveranserna med vår spånleverantör. Det är mycket värt att få grovfoder och spån samtidigt. Kundservicen är jättebra. I de här tiderna har det varit svårt för stora stall att få leveranser under ett helt år men det har alltid funnits leveranser till oss, och det betyder jättemycket.

Läs mer: Är du den vi söker? – hör av dig!

2024-06-11 10:32
Tillagd i varukorgen