GreenFeed och Westcoast Equestrian Week skriver tvåårsavtal!

GreenFeed och Westcoast Equestrian Week skriver tvåårsavtal!

Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att GreenFeed slutit ett tvåårigt avtal med Westcoast Equestrian Week. Avtalet innebär att GreenFeed 2024 och 2025 blir exklusiv foderleverantör under den härligt intensiva tävlingsveckan på Åbytravets anläggning i Mölndal. GreenFeed kommer även att sponsra en av klasserna.

– Styrkan i Westcoast Equestrian Week tycker jag är engagemanget. De tar ett helhetsgrepp och gör tävlingsveckan lite annorlunda, vilket skapar en gemytlig stämning för både ryttare, publik och sponsorer. Styrkan under Westcoast Equestrian Week tycker jag är balansen mellan traditionella tävlingar och mer showbetonade inslag med exempelvis kvällshoppningar. Dessutom sker det på en av de bästa och modernaste anläggningarna i Sverige, som dessutom är väldigt centralt placerad, säger GreenFeeds vd Fredrik Larsson.

– Vi är väldigt glada över att GreenFeed väljer att fortsätta sitt partnerskap med oss ytterligare två år. GreenFeed har varit med oss sen starten och det är vi naturligtvis otroligt tacksamma för. Att vi tillsammans kan lyfta vikten av kvalitetskontrollerat grovfoder från Sverige till våra hästar och samtidigt erbjuda våra tävlande möjligheten att förbeställa till tävlingsplatsen är den servicenivå och kvalité vi vill hålla. Med ett stort fokus på hästvälfärd är detta en självklar pusselbit där vi vet att GreenFeed kan leverera fantastiska förutsättningar till våra djur och dess välmående, säger Hanna Khazrai, projektledare och partneransvarig på Westcoast Equestrian Week.

Foto: Madeleine Lindholm

2024-03-15 10:55
Tillagd i varukorgen